17 Şubat 2012 Cuma

KARIŞIM

Bu kız deli mi saçını çekip koymuş demeyin:)
Benim saçlarım görüldüğü gibi çok uzun ve bu 1 sene önceki hali bende çoğu bayanın 
olduğu gibi saçıma maşa ve düzleştirici uyguluyorum burda da düzleştirici vardı da 
yazın çekilen bir resim olduğu için bozulmuş.



Diyeceğim o ki ben saçlarıma hiç bakım yapmazdım.Ama artık saçlarım çok dökülmeye 
başladı hatta yakında kel kalmaktan korkuyordum.Ama sağ olsun kuaförüm 
bir karışımdan bahsetti de kurtuldu canım saçlarım.Bu karışım şöyle:2 su bardağı 
zeytinyağ ile 2-3diş sarımsağı rendeleyip karıştırıyorsunuz.Sonra 1 gün falan birbirlerine iyice alışıp
kaynaşmaları için bekletiyorsunuz:)
Daha sonrada banyoya girmedim yarım saat 1 saat önce pamukla saçınıza sürüp bekletiyorsunuz.
Bu sayede saçlarımın dökülmesi azaldı ayrıca saçlarım yeniden çıkmaya başladı hatta saçlarım çok yumuşak ve canlı oluyor.
NOT:2 bardak fazla oluyor ama sürekli kullanılması gereken birşey olduğu için bir şişenin içine falan koyup bekletebilirsiniz benim gibi üşengeçseniz sürekli yapmak istemezseniz.Yok ben her seferinde yaparım  derseniz siz ayarlayabilirsiniz.Unutmadan haftada 1 kereyle başlayıp saçınızın durumuna göre 2 haftada bir 3 haftada bir diye uygulamayı düşürüyorsunuz.

12 yorum:

  1. Blogun hayırlı olsun;) saçların burda gayet gür ve uzun görünüyor canım ama tabi zamanla şekillendirelim derken yıpranıyor ve dökülüyorlar benim de öyle:( zeytinyağı olmadı bana yapıştırdı resmen saçlarımı ben de instant maya uyguluyorum işe yaradı gibi:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler canım;)instant maya tarifini verde belki bizde yaparız;)

    YanıtlaSil
  3. taze bir blog keşfettiiiim , başarılar :) karışımı bende duydum ama kokar mı diye düşündürdü her gün sabah çıkıp akşam geliyorum ben :/

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler tatlım:) sürerken ve kafanda dururken bir hayli kötü kokuyor ama durulayıp bir de güzel kokan şampuanlarımızdan sürdükmü hiç kokmaz yani benimki kokmuryodu:)şampuan kokuyordu :)

    YanıtlaSil
  5. Off benım de boyle uzun ve cok dökuluyor devamlı elımde elktrık suprgesı yoksa saç tellerini takip ederek benı bulablrsın, geçtiğim yere saclarımı bırakıyorum :) Hemen denemeliyım!

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. aynen benimde öyle canım:) annem evden atıcak sonunda beni:)

    YanıtlaSil
  7. Mihrace bence saçlarını gereğinden fazla uzatmışsın, uçları iyice yıpranmış, aşırı derecee dökülme olur saçlarında, omuzlara kadar veya cesaretin varsa bob model kestir ve rahatla bana kalırsa, sevgi ve saygılarımla

    YanıtlaSil
  8. kalbimiz birmiş diyim o zaman ben sana saçlarımı dün kestirdim dediğin gibi bob modeli :)ama yıpranmışlığından değil bu resimdeki saçımdan sonra uçlarından kestirmiştim zaten ama gene bu kadar uzundu. değişiklik olsun diye kestirdim.

    YanıtlaSil
  9. kısa saçlarınla bir foto bekliyoruz o zaman, kesinlikle çok yakıştığını söyleyebilirim görmeden bile

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler:) foto çekinmeye vakit bulamadım ama en kısa zamanda çekilceğimden emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  11. bu konuda sanırım şanslıyım benim saçlar hep ipeksi .) reklam gibi oldu ama valla öyle Bu arada kuzum şu yorum alanını benim gibi pop up pencereye yapın diye farkettikçe blogger arkadaşlarıma yazıyorum. Daha kolay yazarız ve daha çok yorum gelir benden demesi ve kelime onayını hayır yap.

    YanıtlaSil
  12. malesef biz senin gibi şanslı kullardan değiliz:) reklam olmaz görünen köy kılavuz istemez canım. dediklerini uygulamaya çalışacağım ayrıca çok mersiii:)

    YanıtlaSil